Ingó-Bingó Szülőtámogató

Hogyan használjuk az oldalt?

Lépj be vagy regisztrálj az oldalra. Kérlek tölts ki minden szükséges információt – a kapcsolattartás, a postai szolgáltatások igénybe vétele miatt ez fontos

Válassz a szolgáltatások közül

Hordozási tanácsadás esetén először egy naptár segítségével kell a szabad időpontok közül választani, majd foglalni az időpontot a Küldés gombbal.
Erről egy külön email is érkezik, DE EZ NEM JELENTI AZT, HOGY AZ IDŐPONT FOGLALAT!  Ezután automatikusan tovább lép a kosár oldalra, ahol meg kell rendelned a szolgáltatást. A megrendelés után érkező visszaigazoló emailben, már a foglalat időpont is megjelenik, ekkor történik meg az időpont bejegyzése!

Babahordozó kölcsönzése esetén a megjelenő naptárban a szabad időpontokra lehet csak foglalni és  csak 7 napos intervallumokban. A bérlési hetek számának és a kezdőnapnak a kijelölése szükséges. Egy hét foglalása esetén extra díj kerül felszámolásra, a további hetek kedvezményesek. Foglalni a foglalás napján és a következő napra nem lehet, illetve kölcsönzés lejárat után 3 napig szintén nem (szállítási/technikai puffer időszak)

A szolgáltatás kosárba helyezése után automatikusan a kosár jelenik meg. Itt vissza lehet térni további szolgáltatás rendeléséhez (pl.: több kendő átalakítása esetén a darabszámnak megfelelő rendelés leadása szükséges), vagy tovább haladni a pénztár oldalra. Egy termék a bal oldali X-el törölhető a kosárból. Ha van érvényes kedvezményes kuponkódod, akkor azt is itt tudod beírni. 

Utolsó lépésként a Pénztár oldalon véglegesíteni kell a fizetési és azt a szállítási változatot, mely segítségével hozzád jut el a kölcsönzött hordozó eszköz vagy kerül vissza az átalakított kendő.

A megrendelés elküldése után a weboldal küld egy értesítést a rendelésről.

FONTOS!

A weboldal által küldött automata levelekben kendőátalakítás és hordozási tanácsadás esetén egy link található melyre kattintva ki kell tölteni azt az űrlapot ami a munkámat segíti a megrendelésed pontos elkészítése vagy a felkészülés érdekében. 

Szintén ezekben a levelekben van információ arról, hogy az átalakítandó és kikölcsönzött eszköz, hogyan kerül hozzám.